Riool verstopt Baarn

Een riolering verstopping in Baarn lossen wij graag voor u op!

  • Raakt uw riool verstopt in Baarn wanneer u op het punt staat om op vakantie te gaan?
  • U kunt alleen nog maar douchen bij buren of familie?
  • Dreigt uw wc te overstromen als u nog één keer doorspoelt?
Dit is dan hét moment om de rioolvakman in Baarn te bellen! Zonder werkend toilet, douche of bad kunt u namelijk niet prettig leven. Toets ons nummer in maak direct een afspraak. Of lees even verder, dan vertellen wij u meteen meer over de mogelijke oplossingen voor uw probleem.

Oplossing 1. Riolering verstopt door vet
Zodra vet in de leidingen terechtkomt, koelt het af en stolt het meteen. Een massieve klomp ontstaat en er kunnen geen andere resten meer door. De klomp kan nooit met een plopper verwijderd worden, dus u heeft ongetwijfeld een specialist nodig. Het kan even duren, maar zeker is dat de klomp binnen 24 uur na uw telefoontje zal worden verwijderd.

Oplossing 2. Riolering verstopt door voorwerp
Heeft uw kind speelgoed in wc laten vallen? Of gaat het om een hondenbot? Als u het voorwerp zelf uit de wc probeert te halen, riskeert u dat het nog dieper in de riolering terechtkomt. Voorkom dit door op tijd onze specialist te bellen. De kans bestaat wel dat uw wc eerst gedemonteerd moet worden. Zo kan de vakman het voorwerp makkelijker bereiken.

Oplossing 3. Riolering verstopt door doekjes
Zijn er vochtige doekjes of dikke proppen toiletpapier in de riolering beland? Deze kunnen verwijderd worden met een traditionele ontstoppingsveer. Beter is als u deze veer niet zelf gebruikt, tenzij u hier al veel ervaring mee heeft. Onze specialist kan de veer hanteren zonder de leidingen te bekrassen of te doorboren.

Uw riool verstopt door iets anders?

Haren, zeepresten of aangekoekte resten van kalk of roest kunnen met een verenmachine of hogedrukreiniger verwijderd worden. De leiding wordt dan uitgefreesd of schoon gespoten. Het vuil lost op en stroomt met het water weg.

Riolering verstopt? Dit zijn de kosten.

Onze specialist moet met allerlei scenario’s rekening houden. Het is namelijk ook mogelijk dat uw riool verstopt is geraakt door een gebroken of verzakte rioolbuis. Er zullen dan ook reparaties moeten worden uitgevoerd en daar komen dan meer kosten bij kijken. Maar voor het zover is, kunt u ons eerst naar een prijsopgave vragen en een afspraak regelen. We willen u immers niet te lang met een verstopte riolering laten zitten!

Riool verstopt in Baarn? Wacht niet langer met bellen.

Een verstopping in uw riolering brengt alleen maar ongemak met zich mee. Gelukkig hebben wij de juiste lokale vakman al voor u geselecteerd. Woont of werkt u in Baarn of omgeving? Dan moet u nu ons nummer bellen! Wij beloven u vele voordelen:

  1. U krijgt binnen 24 uur hulp.
  2. Weekend of feestdag? Ook dan komt onze vakman.
  3. Milieuvriendelijke oplossingen. Geen chemische middelen!
  4. Vrijblijvende adviezen om nieuwe verstoppingen te voorkomen.
  5. Geen moeilijke berekeningen, alleen duidelijke prijzen.
  6. Niets gebeurt zonder uw toestemming!

Riool verstopt in Baarn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!