Afvoer ontstoppen Baarn

Verantwoord en betaalbaar uw afvoer ontstoppen: dit is mogelijk als u nu een afspraak maakt met onze rioolvakman in Baarn. Hij komt u binnen 24 helpen. Mogelijk zelfs al binnen een uur als u ons nu belt, zeker als er sprake is van spoed. Een geblokkeerde afvoer is namelijk geen pretje!

Hoe ontstaan blokkades in uw afvoeren?

De meeste verstoppingen ontstaan als de afvoeren langzaam dichtslibben door dagelijks gebruik. Op een gegeven moment merkt u dat een afvoer geen water meer afvoert of dat het water en de afvalresten zelfs omhoog komen borrelen. In weer andere gevallen is er sprake van een ernstiger probleem. Niet alle rioleringen verkeren namelijk in even goede staat:

 1. Gescheurde of gebroken leidingen remmen de afvoer. De resten blijven tussen leidingen steken en het vuil hoopt zich steeds verder op.
 2. Wortels van bomen of struiken groeien door de leidingen. Dit komt vaak voor in (oude) leidingen van gres.
 3. Het riool kan verzakken. Door druk van buitenaf of door inkrimping van de bodem.
 4. Bij de bouw van het riool kunnen er fouten zijn gemaakt. Misschien zijn de leidingen niet goed op afschot gelegd, waardoor de resten regelmatig blijven steken.

Professionele afvoer ontstopping: hoe werkt het?

Onze professional gebruikt gereedschap van hoge kwaliteit om uw afvoer te ontstoppen. Dit is nodig, omdat sommige verstoppingen zeer hardnekkig kunnen zijn. De vakman kiest het het gereedschap dat hij het meest geschikt acht en gaat dan aan de slag.

 • De blokkade wordt verwijderd met een verenmachine. Het vuil wordt dan uit de afvoer gefreesd. Zet men hierna de kraan open, dan kunnen de resten ook meteen worden afgevoerd.
 • Voor zeer hardnekkige blokkades wordt een hogedrukapparaat ingezet, waarna het opgeloste vuil meteen met het water kan worden afgevoerd.
 • Sommige resten, zoals vochtige doekjes, kunnen soms beter met een gewone ontstoppingsveer worden verwijderd.

Kosten afvoer ontstoppen Baarn

Het ontstoppen van een afvoer klinkt makkelijk, maar het hoeft niet altijd makkelijk te gaan. De meeste verstoppingen kunnen binnen een uur opgelost worden. Voor meer hardnekkige verstoppingen is meer tijd en gereedschap nodig. Dat ziet u dan ook terug in de kosten. Onze expert maakt in ieder geval een berekening op basis van de volgende vragen:

 • Waardoor wordt de blokkade in uw afvoer veroorzaakt?
 • Is de blokkade makkelijk te bereiken?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de verstopping het snelst worden opgelost?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de opdracht uit te voeren?

Afvoer ontstopping gewenst? Binnen één dag een oplossing!

Woont of werkt u in Baarn en heeft u hulp nodig bij het afvoer ontstoppen? U kunt ons op ieder moment van de dag bellen, ook in het weekend. Spoedgeval? Ook dan staat er al een specialist in de startblokken. Binnen een dag, of zelfs binnen enkele uren, kan uw afvoer al ontstopt zijn!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!