Riool ontstoppen Baarn

Een rioolontstopping in Baarn doen wij graag voor u!

U staat onder de douche en u hoort een borrelend geluid. Niet veel later staat het water tot over uw enkels. Het riool ontstoppen komt nooit gelegen, daar zijn zowel onze klanten als onze rioolvakmannen van overtuigd! Gelukkig kunt u ons wel bellen als het zover is, want onze specialist kan al binnen enkele uren bij u op de stoep staan.

Uw riool ontstoppen door onze professional

Veel blokkades in het riool worden veroorzaakt door een tijdelijke opstopping, maar er kunnen ook problemen optreden bij een defect aan het riool. Wat is er bij u aan de hand? Daar komt onze rioolvakman wel achter!

 1. Hij kiest het nodige gereedschap.
 2. Uw riool wordt ontstopt met een verenmachine of een hogedrukapparaat.
 3. Zit de (oorzaak van de) verstopping te diep? Dan voert hij een inspectie uit.
 4. Met een inspectie kan de blokkade worden gevonden en kan de expert de staat van uw riool bekijken. Misschien vindt hij wel een defect?
 5. De vakman verwijdert de blokkade. Is er inderdaad sprake van een groter probleem, dan biedt hij u een oplossing. Gaat u akkoord met de kosten, dan kan hij de reparatie voor u uitvoeren.
De specialist spitst zijn werkzaamheden toe op zijn bevindingen. Hoe dieper de blokkade in uw riolering, hoe langer het zal duren om deze op te heffen. In sommige gevallen moeten er ook graafwerkzaamheden worden verricht. Maakt u zich niet direct zorgen: het kan zijn dat de blokkade in uw riool niet door een ernstiger onderliggend rioolprobleem wordt veroorzaakt. De meeste verstoppingen worden namelijk binnen 24 uur opgelost.

Kosten riool ontstoppen Baarn

Een riool ontstoppen kan vaak binnen een uur, maar de expert kan bijvoorbeeld ook op een ernstiger rioolprobleem stuiten: misschien groeien er boomwortels door de leidingen of is uw riool aan het verzakken. Ook bij eenvoudigere ontstoppingen zijn er soms reparaties of reserveonderdelen nodig. Onze expert licht u altijd op tijd in over de kosten. Hij moet dan genoeg weten over het volgende:

 • Wat is de oorzaak van de de blokkade?
 • Hoe hardnekkig is de blokkade?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 • Zijn er ook reparaties en reserveonderdelen nodig?
 • Is een uitgebreide inspectie wellicht noodzakelijk?
 • Hoeveel tijd zal de ingreep in beslag nemen?
Bij grotere ingrepen, zoals herstel of renovatie van een riolering zal de expert eerst een plan van aanpak schrijven. Hierin licht hij de werkzaamheden toe en u krijgt een helder kostenoverzicht. Hoe groot of klein de opdracht ook is: onze vakman is altijd duidelijk en eerlijk over de prijs!

Riolering ontstoppen Baarn: dag en nacht!

U belt ons voor een afspraak in Baarn of omgeving. Hoe dringend het riool ontstoppen ook is: er is altijd iemand beschikbaar die de opdracht kan uitvoeren. Dag of nacht? Dat maakt niet uit. U kunt eveneens bellen voor advies: wij leveren namelijk een all-round service op het gebied van riolering!

Riool ontstoppen Baarn?

Wij staan 24/7 voor u klaar!