Wc ontstoppen Baarn

Een blokkade in uw wc? Dat moet zo snel mogelijk verholpen worden! U bezit mogelijk maar één wc en dan is er altijd haast bij. Onze vakman in Baarn kan snel en verantwoord uw wc ontstoppen. Het maakt daarbij niet uit wat de verstopping veroorzaakt: onze specialist heeft altijd het gereedschap bij zich voor ontstopping en inspectie.

Hoe voert onze expert een wc ontstopping uit?

 • Onze expert kiest het juiste gereedschap.
 • Met een verenmachine of hogedrukapparaat wordt de blokkade uit uw wc verwijderd.
 • Mogelijk moet uw toilet dan eerst gedemonteerd worden, maar maakt u zich geen zorgen: na de ingreep wordt alles weer netjes gemonteerd.
 • Zit de blokkade in uw wc dieper dan gedacht? De expert zal dan een inspectie moeten uitvoeren om de blokkade op te sporen.
 • Stuit de expert op nog meer problemen, zoals een gebroken leiding of een verzakking? Dan zal hij u een nieuw plan van aanpak voorstellen.
 • Is de blokkade verwijderd? Dan kunt u afrekenen met PIN.
 • De expert zal ervoor zorgen dat de werkplek schoon wordt achtergelaten.

Kosten wc ontstoppen Baarn

U bent natuurlijk benieuwd naar de kosten van de wc ontstopping. Als u ons belt, kan de expert u al van een prijsopgave voorzien. Eenmaal ter plekke zal hij de kosten beter kunnen definiëren. De prijs hangt namelijk af van de aard van de werkzaamheden. Gaandeweg worden die werkzaamheden als volgt bepaald:

 • De specialist moet weten wat de blokkade in uw wc veroorzaakt. Gaat het om een eenmalige ophoping van resten of is er per ongeluk een voorwerp in de wc gevallen?
 • Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Mogelijk is een inspectie noodzakelijk.
 • Zijn er ook reparaties of reserveonderdelen nodig?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het beste worden verwijderd?
 • Hoeveel uren zijn nodig om de werkzaamheden uit te voeren?

Toch zelf uw wc ontstoppen? Let dan even op.

Mogelijk wilt u eerst zelf uw wc ontstoppen. Dat staat u uiteraard vrij. Wel willen we u even waarschuwen voor de volgende middelen. Dit omdat onze experts uit ervaring weten dat er veel schade kan optreden als een middel op een onjuiste of een onveilige manier wordt gebruikt. Dat geldt vooral voor de volgende middelen:

Chemische ontstoppers
Chemische ontstoppers mogen niet in uw wc belanden. Ze zijn er erg schadelijk voor het milieu en kunnen uw leidingen ernstig aantasten. Bovendien kunnen ze brandwonden veroorzaken.

Ontstoppingsveren
Ontstoppingsveren zijn eenvoudig te verkrijgen, maar niet iedereen kan er goed mee omgaan. Als een veer uitschiet, kan het een dwars door een leiding gaan. Onze experts komen vaak ernstig bekrast sanitair tegen.

Professionele wc ontstopping nodig? Bel ons nummer!

In Baarn en omgeving kan iedereen rekenen op deskundige hulp als er problemen zijn met een wc. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te bellen. Onze expert komt dan zo snel mogelijk uw wc ontstoppen. U belt in het weekend en/of op een feestdag? Geen probleem. Wij hebben genoeg riooldeskundigen die u concreet én discreet kunnen helpen!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!